Voor het realiseren van een zorgboerderij
is veel geld nodig.

Hiervoor hebben wij financiële bijdrage nodig van particulieren, instellingen en bedrijven. Maar ook als de zorgboerderij in bedrijf is blijft de stichting afhankelijk van donaties. Voor de doelgroep zijn veel kostbare hulpmiddelen/meubels en spelmateriaal nodig.

Doneren

Uw donatie is welkom op rekeningnummer: NL83 ABNA 0475993489

ten name van: Stichting de Zonnesteen
Aggemastate 23
8926 PA Leeuwarden

Als u zelf een inzamelingsactie, sponsorloop, collecte e.d. wilt organiseren met de stichting als begunstigde, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt de stichting ook steunen door middel van een periodieke machtiging waarbij u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aan de stichting doneert. U kunt dit via telebankieren regelen. U kunt ons ook eenmalig steunen door middel van een bijdrage.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de Boerderij of onze missie en ambities? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.